Friday, July 27, 2012

Sad part

Assalamualaikum..

Hai !  
25 Julai 2012 / 5 Ramadhan 1433
Tarikh ini adalah tarikh bersejarah buat diri aku. Pada hari itu dengan rasminya aku keluar dari asrama.
Subhanallah, aku tak sangka aku begitu nekad dengan keputusan aku. Aku just minta aku kuat bila aku tiba tiba rindu asrama. Walaupun baru dua hari berlalu tapi kadang kadang perkataan menyesal tu timbul juga dalam hati aku. Tak mengapa lah, itu keputusan aku.
Actually, aku belum bagitau kat kawan kawan . Aku keluar senyap senyap sebab aku tak sanggup nak bagitau mereka. Aku belum bersedia sebab aku belum jumpa jawapan kenapa aku nak keluar sangat .
Ya Allah, kau permudahkanlah urusanku .. 
Kau berilah hikmah yang baik atas setiap perkara yang berlaku ..

Wahai rakan rakan aspuri, i am so sorry sebab aku ketepikan hampa semua dalam hal ni. Aku just tak sanggup nak berhadapan dengan hampa semua. So, aku harap, walaupun nanti hampa semua dah tau aku keluar, hampa akan still anggap aku macam sebahagian dari aspuri and kalau tak aku lah org yang paling sedih. :( . I will miss everything about hostel. Hostel life is something that wonderful that cant be describe by word but can be feel by your experience. No more ring that make me wake up at morning. No more sahur with friends. No more everything about hostel :( .... Fine. This is all my choice . Aku kena kuat ..


2 comments:

Tae Ya said...

saboo banyak-banyak yaa awakk. keep be strong okayy? Everything happend for reason :')

Aeesya humaira' said...

Thanks, yeah, betul tu. Moga ada hikmah yg baik ats apa yg brlaku ni. :)